Standaard sieraden of iets laten ontwerpen?

Posted by fotodoek on December 19, 2014
trouwfoto

oorbellenJuwelen zijn voor veel vrouwen een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk. Vrouwen zijn gek op sieraden en ze worden dan ook vaak gedragen. Sieraden zijn echter wel vaak onderdeel van een collectie en dus niet exclusief. Als u echt iets moois wilt, en iets exclusief dan kunt u een juweelontwerper inschakelen. U kunt uw eigen sieraden laten maken, en zo kunt u een luxe armband laten maken die niemand anders heeft. Leuk voor bijvoorbeeld een bruiloft of een andere grote gebeurtenis in uw leven.

Voorbeelden van sieraden

In Antwerpen kunt u eens langskomen op locatie om te kijken wat er allemaal mogelijk is. U kunt kijken naar voorbeelden van sieraden die al eerder gemaakt zijn. Zo kunt u een beeld krijgen van de mogelijkheden en uw eigen wensen hierop aanpassen. De sieraden worden vervolgens door de juwelenontwerper gemaakt en binnen een redelijk korte periode afgeleverd. Zo heeft u een exclusief sieraad dat nergens anders te vinden is.

Armband of ketting laten maken

Er zijn dus diverse mogelijkheden op dit gebied. Zo kunt u een armband, maar bijvoorbeeld ook een ketting laten maken. Afhankelijk van uw budget kan dit zo gek en mooi mogelijk gemaakt worden. Als u een groter budget heeft kunt u natuurlijk een zeer luxe ketting laten maken. Maar ook voor kleinere budgetten zijn er mogelijkheden voor handgemaakte sieraden. Informeer naar de mogelijkheden.

Tags:

Comments are closed.